TRAMPOLINES

Waarom kiezen voor een trampoline van BERG?

Vakmanschap // Design // Innovatie // Kwaliteit // Veiligheid

Op zoek naar een trampoline met uitstekend springcomfort, optimale veiligheid en duurzaamheid? Wij bieden voor iedere tuin een geschikte trampoline aan. Wij bieden eveneens CE-gekeurde trampolines aan. Dus ook openbare besturen kunnen bij ons terecht. U kan moeilijk kiezen? Klik hier voor een vergelijking tussen de verschillende categorieën. U kiest een InGround trampoline? Klik hier voor een handig en eenvoudig stappenplan om je
BERG-Trampoline veilig en netjes in te graven.

Vanaf € 399 (inclusief Safety Net, exclusief trapje)

Goed toegankelijke, veilige zelfsluitende ingang, voorzien van een herkenbare groene band. Het kliksysteem zorgt ervoor dat het net niet los kan schieten. De palen zijn voorzien van een fraaie zwarte hoes gevuld met dik schuim voor optimale bescherming. Deze trampoline is uitgerust met gold spring solo veren en een Safety Net Comfort (ook mogelijk met een Safety Net Deluxe).

 

Beschikbare afmetingen:
270cm 330cm 380cm 430cm 430 Tattoo

 

Alle maten zijn ook beschikbaar in InGround-model met uitzondering van de Tattoo. Het trapje is apart verkrijgbaar. Alleen voor particulier gebruik. Voorbeeld trampoline met safety net:

BERG Favorit and BERG Safety Net Comfort
Voorbeeld trampoline inground model met én zonder safety-net
BERG InGround Favorit + Safety Net Comfort 2015BERG InGround Favorit
Voorbeeld trampoline gold spring solo (= enkele veer)
2015 Favorit frame2015 Favorit springs and padding

Vanaf € 629 (inclusief Safety Net, exclusief trapje)

Heeft een extra brede en dikke beschermrand met volledig afgedekte veren. Steunpoten zijn dubbel gecoat, dat zorgt voor een cool uitzicht maar vooral voor een extra bescherming van het frame. Deze trampoline is uitgerust met TwinSpringGold veren en een SafetyNet Deluxe (ook mogelijk met een Safety Net Comfort).

 

Beschikbare afmetingen:
270cm 330cm 380cm 430cm 430 Tattoo

 

Alle maten zijn ook beschikbaar in InGround-model met uitzondering van de Tattoo. Trapje is apart verkrijgbaar. Alleen voor particulier gebruik. Voorbeeld trampoline met safety net:

BERG Grand Champion + Safety Net Deluxe - Grand Champion 2015
Voorbeeld trampoline inground model met én zonder safety-net
BERG InGround ChampionBERG InGround Champion + Comfort Net
Voorbeeld trampoline Twinspring gold veren
Champion InGround Frame - detail2015 Champion springs and padding

Vanaf € 1199 (inclusief Safety Net, exclusief trapje)

De beste in zijn soort. De beschermrand is extra breed, dik en gemaakt van het beste UV- en slijtbestendige materiaal. De handgemaakte beschermrand zorgt voor extra stevigheid en daarmee is deze trampoline de beste in zijn soort. Uitgerust met een ROBUUST FRAME en een TWIN SPRING GOLD. Het stevige frame is versterkt met 8 koppelstukken, genaamd de ‘T-section’. Dit zorgt voor eenvoudige, veilige montage en extra stabiliteit. Speciale springveren in een echte gouden kleur. Is als beste getest in het BERG testlab en verdeelt de springkracht om zo beter, makkelijker, veiliger en langer te springen.

 

Beschikbare afmetingen:
270cm 330cm 380cm 430cm 430 Tattoo

 

Alle maten zijn ook beschikbaar in het Ground model. Voorbeeld trampoline met safety net

BERG ELITE+

Voorbeeld trampoline inground model met én zonder safety-net
BERG Elite+ InGround Green + Safety Net T-series 2015Elite+ Padding Green 12,5Ft
Voorbeeld trampoline twin spring gold
2015 Elite+ springs and padding2015 T-section Elite+

EAZY FIT: vanaf € 599

Een trampoline hoeft niet altijd rond te zijn. Door de diagonaal geplaatste opstelling beschikken deze BERG-trampolines over 30% meer veren dan normaal. De veren en de veerweg zijn daarbij ook langer waardoor de trampoline over nog meer kracht en souplesse beschikt. Afmetingen: 330 x 220 cm. Ook InGround beschikbaar. Voorbeeld Easyfit met safety net + Voorbeeld InGround zonder safety net:

BERG trampolines zijn verkrijgbaar bij Simplay.  Contacteer ons op het gsmnr 0473/24.11.17 , mail naar info@linux4ever.be of kom gewoon eens langs om ze te bekijken.BERG EazyFit trampoline

GRAND CHAMPION: vanaf € 829 (exclusief Safety net

De grootste van allemaal. Deze ovale trampoline heeft het beste van 2 werelden: Het springcomfort van een langwerpige trampoline door het springen in een springlijn en de sterkte van een gebogen frame. Het frame is voorzien van een zwarte coating. Ook verkrijgbaar in de inGround versie en eenvoudig en veilig te installeren net boven de grond. Afmetingen: 515 x 365 cm. Voorbeeld grand champion:

BERG InGround Grand Champion + Safety Net Deluxe - Grand Champion 2015BERG Grand Champion + Safety Net Deluxe - Grand Champion 2015

FRAME NET
Frame net
AFDEKHOES
35.98.32.01 Round Cover
SPRINGDOEK TATTOO
Jump mat GS 14ft (430)Tattoo
ANKERSET
35.99.10 Ankerset
TRAPJE
35.90.01.00 Ladder

 

 

Al onze prijzen zijn indicatief en onderheven aan marktschommelingen. Getoonde afbeeldingen dienen als leidraad.